Vul uw kleding garderobe aan met het T-shirt lang!

Als u de kledingkast opent, zult u versteld staan wat er allemaal in ligt. Broeken, vesten, truien, ondergoed enz. Kleding, wat in de afgelopen tijd is aangeschaft en misschien wel wat aanvulling kan gebruiken. Een T-shirt lang kan hier zeker niet in ontbreken. U kunt hier alle kanten mee op. Het is dé basiskleding voor iedere moderne man. Verdiep u eens in de diverse modellen en kleuren en kies T-shirts uit die goed bij uw bovenkleding passen. Draag het bijvoorbeeld onder die eenvoudige sweater of maak een verassende combinatie met dat nette overhemd of maatpak. Zo kunt u uw kleding garderobe aanvullen tot een mooie en vooral praktische collectie!

Creëer verschillende looks met de diverse modellen en kleuren

U kunt zich voorstellen, dat niet elk model T-shirt lang, mooi onder uw bovenkleding past. Daarom zijn er diverse modellen en kleuren op de mark gebracht met verschillende halslijnen. Een getailleerd T-shirt kan bijvoorbeeld mooi afkleden onder dat sjieke colbertje, terwijl bij het ruimere vest een wijder model u goed zou kunnen staan. Ook kun je verschillende looks creëren, door de bovenkleding gesloten of open te dragen. De V-hals en ronde halslijn zijn hierbij ook van belang, omdat dit de uitstraling van uw outfit nou juist sportief of zakelijk kan maken.

Was uw basic T-shirt altijd op de juiste manier

Doordat kleding vaak gedragen wordt, is het belangrijk dat het materiaal sterk en van goede kwaliteit is. In het T-shirt lang is 95% katoen verwerkt en 5% elastaan. Door deze 5% toevoeging, rekt het materiaal goed mee en behoud het shirt zijn pasvorm. Om extra lang te kunnen genieten van uw kleding, kunt u het beste de T-shirts lang, wassen op 40 graden en soms bij veel vervuiling, op 60 graden. Doe dit laatste niet te vaak, want er kan sneller slijtage optreden door deze hoge temperatuur.